Marissa Rovers

Praktijkhouder, Pedagoog/ GGZ-Agoog.

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Marissa Rovers is de oprichter en eigenaar van de zorgonderneming; Expertise Bureau OKJ. Ze heeft hart voor de zaak en staat dan ook elke dag met enthousiasme klaar om de zorgonderneming draaiende te houden voor daar waar haar passie ligt; een verschil kunnen maken voor mensen met een hulpvraag, groot of klein. Marissa heeft zeer ruime ervaring in de (forensische)jeugdpsychiatrie, zowel ambulant als (poli)klinisch. Daarnaast heeft ze ervaring in de zorg voor kinderen met gedragsproblemen en een specialisatie in autisme, persoonlijkheidsproblematiek, opvoedondersteuning en is zij KoPP-consulente. Tevens heeft Marissa de HBO+ opleiding tot GGZ-Agoog succesvol afgerond bij Windescheim, Floorplay coach bij de RINO en de opleiding tot IMH deskundige (RINO). Deze deskundigheid wil Marissa nog uitbreiden naar IMH Specialist.

Marleen Vissers

GZ-psycholoog Kind en Jeugd

BIG geregistreerd

Marleen Vissers is GZ-psycholoog kind en jeugd. De afgelopen jaren heeft zij veel ervaring op gedaan rondom de ontwikkeling van het jonge kind, spraak- en taalproblematiek, autisme, hechting en trauma. Daarnaast is zij op dit moment in opleiding tot Floorplay specialist.

Marleen werkt graag oplossingsgericht, met aandacht voor ieders krachten en kwaliteiten. Van nature is zij positief ingesteld en creatief in het samen zoeken naar oplossingen. Marleen denk graag met je mee en ondersteund waar nodig.

Didi van der Vleuten

Ambulant Gezinsbehandelaar – Sociotherapeut (IAG) (Post HBO)

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Sanne van Houdt

Sociaal pedagogisch hulpverlener (HBO) - Gezinsbehandelaar IAG i.o.

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Sanne is een afgestudeerd HBO sociaal pedagogisch hulpverlener met een zeer ruime werkervaring binnen de forensische (jeugd)psychiatrie. Zij heeft zich gespecialiseerd in de complexe psychiatrie; kinder- en jeugdpsychiatrische problematieken/ opvoedvraagstukken. Hierbij ook de opleiding gedaan voor suïcide preventie, conflicthantering en de Libermann methode. Sanne is momenteel bijna klaar met de opleiding tot cognitief gedragstherapeutisch werker en heeft de ambitie om hier zichzelf nog verder in te specialiseren evenals de IMH.

Simone Coomans

Psychiatrisch verpleegkundige& Toegepast Psycholoog i.o. (HBO)

BIG geregistreerd

Simone Coomans is een psychiatrisch verpleegkundige met ruime ervaring binnen de forensische jeugdpsychiatrie en tevens al geruime tijd werkzaam als hulpverlener binnen de ambulante sector. Haar specialisatie is gericht op psychiatrische problematiek en opvoedondersteuning. Simone heeft de opleiding voor psychiatrisch verpleegkundige afgerond en is tevens VIPP-SD ondersteuner, ook wel video feedback intervention to promote positive parenting and senstive discipline, evidence based genoemd.

Carol van Hooff

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (HBO)

Skj geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Carol is een afgestudeerd HBO sociaal pedagogisch hulpverlener. Ze heeft een zeer ruime werkervaring op behandelgroepen en begeleid zelfstandig wonen, voor kinderen en jongeren met autisme en verschillende andere psychiatrische problematieken. Daarnaast heeft ze ervaring in de forensische jeugdpsychiatrie. Zij heeft zich gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychiatrische problematieken en bijkomende opvoedvraagstukken. Carol is van nature een rustig persoon, werkt graag oplossingsgericht en gaat samen op zoek naar mogelijkheden om ieder individu in zijn/haar kracht te zetten.

Els Leenders

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (HBO)-PPG (Post-HBO)specialisatie VHT& VIB Gehechtheid

Skj geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Els is praktisch pedagogisch gezinsbegeleidster, ze heeft naast de opleiding VHT (video hometraining) en VIB gehechtheid (video interactiebegeleiding) de opleiding tot procescasemanager afgerond. Ze heeft zeer ruime ervaring in het ambulante werk en heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van opvoedingsvragen in multi stress gezinnen, begeleiden van kwetsbare zwangerschap/beginnend ouderschap en werken met ouders met een lichte verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problematiek. Els heeft ruime kennis in de gehechtheidsontwikkeling en autisme.

Ouders geven terug dat Els een betrouwbaar persoon is doordat ze eerlijk, duidelijk en direct is. Ze zorgt ervoor dat ouders begrijpen wat er van hen wordt verwacht door middel van visualisatie en werken in kleine haalbare stapjes die concreet en duidelijk zijn waardoor ouders in hun kracht worden gezet.

Isabeau Pennings

Sociaal pedagogisch hulpverlener (SPH)

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional in traject

Isabeau is een afgestudeerde HBO sociaal pedagogisch hulpverlener met ervaring in het werken met tienermoeders en kwetsbare jongeren in een residentiële setting en in de kinderopvang. Ze is een energiek, enthousiast persoon die graag het beste uit mensen haalt. De afgelopen tijd heeft ze zich ontwikkeld  op het gebied van VIPP-SD ook wel, video feedback intervention to promote positive parenting and senstive discipline, evidence based genoemd.

Kevin van Breugel

Pedagoog (HBO) Kindertherapeut i.o. (Post-HBO)

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Karin Niemeijer

Sociaal pedagogisch hulpverlener - IPT (Post HBO)

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Karin is een afgestudeerd HBO sociaal pedagogisch hulpverlener met een zeer ruime ervaring in verschillende werkvelden. Zij heeft de afgelopen jaren gewerkt op behandelgroepen in de kinder- en jeugdpsychiatrie, als gezinshuisouder en als ambulant gezinsbegeleider met gezinnen waar sprake is van een verstandelijke beperking, ontwikkelingsachterstand en/of bijkomende problematiek zoals autisme, hechting etc. Nadat zij de opleiding tot Intensieve Pedagogische Thuisbegeleiding heeft afgerond is Karin gaan werken als Generalist voor een samenwerkingsverband van 2 gemeenten.  In deze rol als generalist heeft ze gewerkt met verschillende doelgroepen, vanuit een visie om ouders en hun netwerk te versterken in het maken van een eigen plan voor de toekomst.

Het afgelopen jaar heeft ze zich verder ontwikkeld in het werken met de beeldtaal (duplo).

Gezinnen en collega’s vertellen over haar:  Karin is een betrokken, integer en betrouwbaar persoon, die goed kan luisteren, heeft een dosis humor met een nuchtere en realistische kijk op dingen.

Daphne Peeters

Pedagoog i.o. (HBO)

Stagiaire

Daphne Peeters is 4e jaars Pedagogiek student aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Hier heeft zij al veel kennis op gedaan over de ontwikkeling van het kind/adolescent, psychische- psychiatrische- en persoonlijkheidsstoornissen. Ook heeft ze kennis over de context waarin een kind opgroeit, met daarbij oog voor het gezin als systeem. Ze heeft zich een half jaar gespecialiseerd als jeugd- en gezinswerker. Eerdere stages en werkervaring van zowel deze opleiding als de eerdere MBO opleidingen neemt Daphne mee in haar werk.
Volgens andere is Daphne een professional die rustig, respectvol, ondernemend & flexibel is.
Ze wil binnen OKJ in anderhalf jaar tijd uitgroeien tot een volwaardig pedagoog met veel kennis en vaardigheden op het gebied van opvoedingsondersteuning, waarbij ze tijdens haar onderzoek de specialisatie legt op veilige gehechtheid.

Bas Kuijpers

Manager / NLP-Coach

Bas is werkzaam als manager bij Expertise Bureau OKJ. Hij regelt alle zaken achter de schermen rondom aanmeldingen, zorgadministratie, beleid en nieuwe ontwikkelingen. Bas heeft een meer dan ruime werkervaring binnen Defensie. Hier heeft hij onder andere ervaring op gedaan met het leidinggeven aan diverse teams, overzicht bewaren en zien wat er nodig is. Na zijn carrière bij Defensie heeft hij zich verdiept in de psychologie en vervolgens de opleiding NLP-Coach afgerond. Daarnaast heeft hij werkervaring als jobcoach en binnen de HR van een groot milieu bedrijf.

Wendy Raaimakers

Kwaliteitsmanager – Mediator

Wendy Raaimakers is sinds december 2020 werkzaam bij Expertise Bureau OKJ als kwaliteitsmedewerker. Wendy zorgt ervoor dat achter de schermen alles goed geregeld is, waardoor de begeleiders en oprichter van Expertise Bureau OKJ zich volledig kunnen inzetten voor de zorg van cliënten. Mocht je vragen hebben over trajecten bij Expertise Bureau OKJ of over sollicitatieprocedures, dan kan je bij Wendy terecht.

Lisanne Beks

Pedagoog (HBO) 

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Als pedagoog zet ik mij al tien jaar in om kwetsbare gezinnen en kinderen te helpen om te kunnen ontwikkelen in de ouder kind relaties.

Afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in gehechtheidsproblematiek en trauma sensitief handelen om versteviging in de ontwikkelingen van het gezin op gang te brengen. Ook zelf gegroeid naar Sherborne therapeut om met fysieke contactspellen de verbinding tussen ouder en kind onder de loep te kunnen nemen en bouwen aan een nieuwe basis.

Naast alle gezinsbegeleidingen geef ik training aan andere professionals uit de jeugdhulp en leerkrachten op het gebied van hechting en trauma.

Lyn Bisschops

1e graad tekendocent – Energetisch coach

ervaringsdeskundige autisme en hoog sensitiviteit

Lyn heeft veel werkervaring in zowel het tekenen/ kunstenaar als ook het energetische kennisstuk.
Door emotionele blokkades via beide kanten te kunnen bekijken kan Lyn helpen om iemand met weinig woorden toch taal te geven aan hetgeen er dwars zit. Hier zal ze tips en tools voor geven zodat mensen zelf leren de lasten te verminderen.

In samenwerking met:

Mariette Kuper

Mariette Kuper is een vrijgevestigd kinder- en jeugdpsychiater. Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom.
U kunt bij Mariette terecht voor diagnostiek en/of behandeling van ontwikkelingsstoornissen. Aandachtsgebieden zijn autismespectrumstoornissen, ADHD en stemmingsstoornissen.

Zie voor meer info de website

Marloes van der Zande

ZZP’er autismespecialist Ma-Sen biedt individuele begeleiding, groepsbegeleiding en bandcoaching.

AANSTAANDE OUDERS

Lees meer

VERWIJZERS

Lees meer

CURSUSSEN

Lees meer

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ