Marissa Rovers

Praktijkhouder, Pedagoog/ GGZ-Agoog.

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Marissa Rovers is de oprichter en eigenaar van de zorgonderneming; Expertise Bureau OKJ. Ze heeft hart voor de zaak en staat dan ook elke dag met enthousiasme klaar om de zorgonderneming draaiende te houden voor daar waar haar passie ligt; een verschil kunnen maken voor mensen met een hulpvraag, groot of klein. Marissa heeft zeer ruime ervaring in de (forensische)jeugdpsychiatrie, zowel ambulant als (poli)klinisch. Daarnaast heeft ze ervaring in de zorg voor kinderen met gedragsproblemen en een specialisatie in autisme, persoonlijkheidsproblematiek, opvoedondersteuning en is zij KoPP-consulente. Tevens heeft Marissa de HBO+ opleiding tot GGZ-Agoog succesvol afgerond bij Windescheim, Floorplay coach bij de RINO en de opleiding tot IMH deskundige (RINO). Deze deskundigheid wil Marissa nog uitbreiden naar IMH Specialist.

Marleen Vissers

GZ-psycholoog Kind en Jeugd

BIG geregistreerd

Marleen Vissers is GZ-psycholoog kind en jeugd. De afgelopen jaren heeft zij veel ervaring op gedaan rondom de ontwikkeling van het jonge kind, spraak- en taalproblematiek, autisme, hechting en trauma. Daarnaast is zij op dit moment in opleiding tot Floorplay specialist.

Marleen werkt graag oplossingsgericht, met aandacht voor ieders krachten en kwaliteiten. Van nature is zij positief ingesteld en creatief in het samen zoeken naar oplossingen. Marleen denk graag met je mee en ondersteund waar nodig.

Gideon Sallevelt

HBO verpleegkundige – Sociaal psychiatrisch Verpleegkundige i.o.

BIG geregistreerd

Gideon is een afgestudeerd HBO verpleegkundige in opleiding tot SPV’er ( Sociaal psychiatrisch verpleegkundige)
Gideon heeft de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan binnen de forensische (jeugd)psychiatrie, Hij heeft zich gespecialiseerd in m.n. de complexe psychiatrie en daarbij horende hulpvragen. Gideon is rustig en duidelijk in communicatie en werkt graag oplossingsgericht.

Sanne van Houdt

Sociaal pedagogisch hulpverlener (HBO) – Cognitief gedragstherapeutisch werker i.o

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Sanne is een afgestudeerd HBO sociaal pedagogisch hulpverlener met een zeer ruime werkervaring binnen de forensische (jeugd)psychiatrie. Zij heeft zich gespecialiseerd in de complexe psychiatrie; kinder- en jeugdpsychiatrische problematieken/ opvoedvraagstukken. Hierbij ook de opleiding gedaan voor suïcide preventie, conflicthantering en de Libermann methode. Sanne is momenteel bijna klaar met de opleiding tot cognitief gedragstherapeutisch werker en heeft de ambitie om hier zichzelf nog verder in te specialiseren evenals de IMH.

Simone Coomans

Psychiatrisch verpleegkundige

BIG geregistreerd

Simone Coomans is een psychiatrisch verpleegkundige met ruime ervaring binnen de forensische jeugdpsychiatrie en tevens al geruime tijd werkzaam als hulpverlener binnen de ambulante sector. Haar specialisatie is gericht op psychiatrische problematiek en opvoedondersteuning. Simone heeft de opleiding voor psychiatrisch verpleegkundige afgerond en is tevens VIPP-SD ondersteuner, ook wel video feedback intervention to promote positive parenting and senstive discipline, evidence based genoemd.

Lieke Scheepers

Sociaal pedagogisch hulpverlener HBO- Autisme specialist MA-SEN

SKJ geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Lieke Scheepers is afgestudeerd SPH’er en Autismespecialist (Master SEN), geregistreerd SKJ’er en tevens contextueel beeldtaal therapeut. Haar werkervaring omvat zowel de klinische behandeling, dagbehandeling als ambulante hulpverlening. De doelgroepen waarmee zij werkt/ heeft gewerkt zijn zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. Lieke kijkt graag systemisch mee wanneer er hulpvragen liggen binnen gezinnen en heeft ook de VIPP-SD gevolgd ( Video-feedback Intervention to promote Positive Parenting and Sensitive Discipline, evidence based). Daarbij geeft ze workshops en cursussen aan mede hulpverleners/ docenten.

Bas Kuijpers

Manager / NLP-Coach

Bas is werkzaam als manager bij Expertise Bureau OKJ. Hij regelt alle zaken achter de schermen rondom aanmeldingen, zorgadministratie, beleid en nieuwe ontwikkelingen. Bas heeft een meer dan ruime werkervaring binnen Defensie. Hier heeft hij onder andere ervaring op gedaan met het leidinggeven aan diverse teams, overzicht bewaren en zien wat er nodig is. Na zijn carrière bij Defensie heeft hij zich verdiept in de psychologie en vervolgens de opleiding NLP-Coach afgerond. Daarnaast heeft hij werkervaring als jobcoach en binnen de HR van een groot milieu bedrijf.

Laurens Vissers

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (HBO) – GGZ Agoog

Skj geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Laurens is afgestudeerd als HBO sociaal pedagogisch hulpverlener en heeft zeer ruime werkervaring in het samenwerken met mensen die een persoonlijkheid- en/of psychiatrische stoornis en vaak een verslavingsachtergrond hebben.
Dit heeft hij gedaan binnen de justitiële, forensische en ambulante sector.
Vertrouwen, veiligheid, eerlijkheid, rechtvaardigheid, loyaal, motivatie, sportiviteit en duidelijkheid staan voor de fundering van zijn begeleiding.
Met deze visie begeleid hij cliënten om ze bewust te laten worden van hun eigen krachten en kansen waardoor ze zich beter kunnen ontwikkelen en zo met plezier in het leven komen te staan.
Daarnaast heeft hij diverse trainingen gevolgd zoals suïcide preventie, conflicthantering, weerbaarheid training en ACT (Acceptance & Commitment Therapy) en m-BIT coach training (multiple Brain Integrate Techniques).

Carol van Hooff

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener (HBO)

Skj geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Carol is een afgestudeerd HBO sociaal pedagogisch hulpverlener. Ze heeft een zeer ruime werkervaring op behandelgroepen en begeleid zelfstandig wonen, voor kinderen en jongeren met autisme en verschillende andere psychiatrische problematieken. Daarnaast heeft ze ervaring in de forensische jeugdpsychiatrie. Zij heeft zich gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychiatrische problematieken en bijkomende opvoedvraagstukken. Carol is van nature een rustig persoon, werkt graag oplossingsgericht en gaat samen op zoek naar mogelijkheden om ieder individu in zijn/haar kracht te zetten.

Wendy Raaimakers

Kwaliteitsmanager – Mediator

Wendy Raaimakers is sinds december 2020 werkzaam bij Expertise Bureau OKJ als kwaliteitsmedewerker. Wendy zorgt ervoor dat achter de schermen alles goed geregeld is, waardoor de begeleiders en oprichter van Expertise Bureau OKJ zich volledig kunnen inzetten voor de zorg van cliënten. Mocht je vragen hebben over trajecten bij Expertise Bureau OKJ of over sollicitatieprocedures, dan kan je bij Wendy terecht.

Lisanne Beks

Pedagoog (HBO)

Skj geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Kelly Haagen

Pedagoog (HBO)

Skj geregistreerd jeugd en gezinsprofessional

Lyn Bisschops

1e graad tekendocent – Energetisch coach

ervaringsdeskundige autisme en hoog sensitiviteit

Lyn heeft veel werkervaring in zowel het tekenen/ kunstenaar als ook het energetische kennisstuk.
Door emotionele blokkades via beide kanten te kunnen bekijken kan Lyn helpen om iemand met weinig woorden toch taal te geven aan hetgeen er dwars zit. Hier zal ze tips en tools voor geven zodat mensen zelf leren de lasten te verminderen.

In samenwerking met:

Mariette Kuper

Mariette Kuper is een vrijgevestigd kinder- en jeugdpsychiater. Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom.
U kunt bij Mariette terecht voor diagnostiek en/of behandeling van ontwikkelingsstoornissen. Aandachtsgebieden zijn autismespectrumstoornissen, ADHD en stemmingsstoornissen.

Zie voor meer info de website

Marloes van der Zande

ZZP’er autismespecialist Ma-Sen biedt individuele begeleiding, groepsbegeleiding en bandcoaching.

AANSTAANDE OUDERS

Lees meer

VERWIJZERS

Lees meer

CURSUSSEN

Lees meer

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ