ZWANGERSCHAPSCURSUS

ZWANGERSCHAPSCURSUS

Tijdens de zwangerschap is het fijn om niet alleen zelf extra uitleg en ondersteuning te krijgen, maar zeker ook om dit met andere aanstaande moeders te delen of elkaars verhalen en ervaringen te horen. Tijdens deze cursus wordt de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd stap voor stap doorgenomen. Hierbij professioneel rekening houdend met uw psychische conditie en wat de verandering in hormoonhuishouding met u als aanstaande moeder doet. Hoe het leven verandert en hoe je jezelf daar enigszins op kunt voorbereiden. De cursus wordt in een fijne ontspannen sfeer gegeven en de groep zal niet groter zijn dan 8 aanstaande moeders. Het is mogelijk om de cursus vanuit uw PGB budget (deels) te laten financieren. Informatie omtrent vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar volgt spoedig. Voor vragen rondom de financiering kunt u altijd vrijblijvend informatie aanvragen.

Elke cursist krijgt bij aanvang van de cursus een cursusmap. Hierin staat de cursus uitgebreid toegelicht en kunnen aantekeningen worden gemaakt. Meerdere handige lijstjes en verwijzingen zijn ook verwerkt en zichtbaar in de cursusmap. Bij de cursus zal een verloskundige of kraamhulp uitgenodigd worden om extra toelichting te geven over de bevalling/ kraamtijd. Tevens wordt bij elke bijeenkomst gezorgd voor drinken en iets lekkers.

Cursus data is in de agenda van Expertisebureau OKJ te zien. In de agenda is tevens te zien hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn en is er de mogelijkheid om in te schrijven.

ONS AANBOD

Specialistisch ambulant hulpverlening

Behandeling

Cursussen/trainingen

AANSTAANDE OUDERS

Lees meer

VERWIJZERS

Lees meer

CURSUSSEN

Lees meer

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ